Kuchnia jest naszym wielkim atutem:

8:00-10:00

- śniadania w formie bufetu szwedzkiego,  zazwyczaj ok. 12 potraw min.: wędliny, sery, warzywa, sałaty, dwa dania ciepłe w bemarze, 3 rodzaje pieczywa, serki, jogurty, mleko, płatki, jaja, soki, słodkości.

16:00-18:00
- obiadokolacje, zupy podawane w wazach , danie drugie na talerzach z 2 sałatami i na koniec desery, wypieki własnej produkcji i oczywiście naturalne owocowe kompoty.

Nowością jest wprowadzenie między 13 a 15 tzw. „Lunchu” dla osób z pełnym wyżywieniem.

 

01 x IMG_0530.jpg 01 x IMG_0532.jpg 01 x IMG_0539.jpg

01 x IMG_0544.jpg 01 x IMG_0547.jpg 01 x IMG_0549.jpg

01 x IMG_0568.jpg 01 x IMG_0575.jpg 01 x IMG_0583.jpg

Kopia P1060404.jpg P1050295.jpg P1050301.jpg

P1060348.jpg P1060351.jpg P1060352.jpg

P1060354.jpg P1060355.jpg P1060356.jpg

P1060371.jpg P1060381.jpg P1060415.jpg

P1060859.jpg P1060889.jpg P1060893.jpg

P1060895.jpg P1060897.jpg P1060898.jpg

P1060899.jpg